Στοιχεία χρέωσης

Η παραγγελία σας

Προϊόν Υποσύνολο
Μάθε Πως Λειτουργεί η Διαφήμιση στο Διαδίκτυο και Εκτόξευσε τις Πωλήσεις σου  × 1 47,00 
Υποσύνολο 47,00 
Σύνολο 47,00 
  • Πληρωμή με Πιστωτική / Χρεωστική Κάρτα


Τι Θα Μάθεις στο Marketing Accelerator Masterclass:

Το σεμινάριο αυτό έχει σχεδιαστεί ώστε να σε βοηθήσει να κατανοήσεις με απλό τρόπο τι είναι το μάρκετινγκ, πως λειτουργεί αλλά και ποια μέσα πρέπει να χρησιμοποιήσεις για να προσελκύεις νέους πελάτες στην επιχείρησή σου.

Και αν πιστεύεις πως αυτά είναι αρκετά…

Στο Marketing Accelerator Masterclass θα βρεις χρήσιμα εγχειρίδια και εργαλεία που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου.

Η επιτυχία της επιχείρησής σου πρέπει να βασίζεται σε εσένα. Μάθε τον τρόπο σκέψης και τις τεχνικές πίσω από τις επιτυχημένες διαφημίσεις στο διαδίκτυο.

Τι Είπαν για το Σεμινάριο:

Το σεμινάριο αυτό με βοήθησε να κατανοήσω πως λειτουργεί το digital marketing και πως να εφαρμόσω χρήσιμες τακτικές στην επιχείρησή μου.
Γιώργος Θ.
Επιχειρηματίας
Σαν επιχειρηματίας δεν είχα ποτέ τον χρόνο να μελετήσω πως λειτουργεί το μάρκετινγκ. Αυτό το σεμινάριο τα εξηγεί όλα με απλό και κατανοητό τρόπο.
Απόστολος Β.
Επιχειρηματίας
Ασχολούμαι ενεργά με το digital marketing χρόνια. Πρέπει να πω πως το σεμινάριο αυτό δίνει πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε άλλο στην τιμή αυτή.
Χρήστος Ο.
Marketer
Επιτέλους κάποιος που εξηγεί απλά πως λειτουργεί η ψηφιακή διαφήμιση. Πολύ χρήσιμο σεμινάριο, το συστήνω σε όποιον θέλει να μάθει περισσότερα για το μάρκετινγκ.
Στράτος Γ.
Επιχειρηματίας